Notícies

10 de maig 2011

L’esperit d’etselquemenges omple els jardins de Torre Amat en la festa de presentació oficial de la revista

Els assistents, amb una guia-receptari a la mà, van provar un refrigeri molt especial: petxines de mill al curry, polenta amb tàrtar d'algues i amb caviar d'arame o paté de sardines i mostassa sobre cruixent d'espelta.

140 persones van tastar el passat dilluns un menú saludable i energètic en la presentació d’etselquemenges.cat. L’equip de la nova revista digital va organitzar una festa amb periodistes, clients, professionals del camp de la salut i amics per presentar oficialment el nou web que en aquests dos primers dies de funcionament ja ha superat les 6.000 visites i els 1.000 amics al facebook.

La festa que es va celebrar als jardins de la Torre Amat de Sarrià va servir per explicar als assistents els motius pels quals s’ha tirat endavant el projecte i els objectius que es volen aconseguir. Etselquemenges.cat està format per un col·lectiu de professionals preocupats per la nutrició al voltant de la salut, és a dir, per la relació directe de la nostra dieta amb bona part de les malalties

lleus i greus que patim actualment: asma, bronquitis, cardiopaties, càncer, etc.

“Creiem que tenim l’obligació, com a periodistes, de divulgar aquesta nova cultura alimentària, creiem que és un servei públic. Volem que la gent prengui decisions informades, que tinguin la possibilitat de decidir com mengem amb tota la informació, ordenada i rigorosa, sobre el que mengen”, van dir els directors de la revista Núria Coll i Adam Martín.

A la festa hi van assistir, entre altres, Judit Mascó, Albert Om, Xavier Graset, Elisenda Roca, Jordi Llompart, Màrius Carol, Bibiana Ballbé, Tatiana Sisquella, Xavi Coral, Tian Riba, Ana Boadas, Pere Mas, Bernat Dedéu i els cuiners Carles Abellán i Quim Marquès.

PUBLICITAT

tornar  —  amunt

Aprofiteu la PROMO AGOST. Si sou SOCIS de l'Ets o us en feu, teniu qualsevol conferència d'ETS TV al 50% de descompte!