ACTUALITAT
La mostassa: protagonista del 4t Mercat de les espècies d’Argençola d’aquest cap de setmana

La mostassa: protagonista del 4t Mercat de les espècies d’Argençola d’aquest cap de setmana

5 de juny 2014

L’edició d’aquest any centra l’atenció en les espècies autòctones i el consum de proximitat

llegir més

Prop de 200 activitats arreu de Catalunya durant la segona Setmana Bio

Prop de 200 activitats arreu de Catalunya durant la segona Setmana Bio

29 de maig 2014

Xerrades divulgatives, mercats i tastos de productes ecològics, activitats infantils, menús especials, projeccions de documentals, promocions comercials o visites guiades són algunes de les moltes activitats que es duran a terme durant la setmana del 30 de maig al 8 de juny, amb l’objectiu de popularitzar les virtuts de l’alimentació biològica.

llegir més

Núria Coll repassa les virtuts de l’alimentació saludable

Núria Coll repassa les virtuts de l’alimentació saludable

22 de maig 2014

Dissabte, a Sant Pere Sallavinera, la directora d’Etselquemenges oferirà una xerrada gratuïta per explicar com mengem, què hauríem i què no hauríem de menjar i quina relació tenen algunes de les malalties actuals amb l’alimentació i l’estil de vida.

llegir més

Sorteig de 4 vals de 500€ de Biocop

Sorteig de 4 vals de 500€ de Biocop

20 de maig 2014

Un centenar de participants a la 2a Ruta del cereal bio, pendents del sorteig.

llegir més

De divendres a diumenge, jornades sobre intoleràncies alimentàries a la Fira de Sant Isidre de Solsona

De divendres a diumenge, jornades sobre intoleràncies alimentàries a la Fira de Sant Isidre de Solsona

16 de maig 2014

Xerrades, demostracions culinàries amb Mireia Anglada i tastet de productes

llegir més

Bonaventura Clotet demostra que, menjant bé, vivim més anys

Bonaventura Clotet demostra que, menjant bé, vivim més anys

15 de maig 2014

Les conferències d’Instint, un projecte d’Andreu Buenafuente i Albert Om, vol unir coneixement i entreteniment en un format únic, divulgatiu i amè.

llegir més

BioCultura fa petit el Palau Sant Jordi i l’omple de novetats eco

BioCultura fa petit el Palau Sant Jordi i l’omple de novetats eco

8 de maig 2014

De dijous a diumenge, la Fira ocuparà 3.000 m2 amb 700 estands de diferents empreses disposades a demostrar la bona salut del sector.

llegir més

Dejuni intermitent: el secret d’una vida llarga?

2 de maig 2014

Els humans han practicat el dejuni durant segles i segles per raons diferents: creences religioses, com a teràpia medicinal o simplement per falta d’aliment. Avui en dia, però, l’intermittent fasting o dejuni intermitent ha guanyat popularitat no només entre els entusiastes del fitness, sinó entre la població en general perquè és molt eficient a l’hora […]

llegir més

Etselquemenges celebra el tercer aniversari a Biocultura Barcelona

Etselquemenges celebra el tercer aniversari a Biocultura Barcelona

2 de maig 2014

Del 8 a l’11 de maig, la revista digital serà present, per primera vegada, a l’esdeveniment eco estrella de l’any. Veniu a primera hora al nostre estand, el número 142, per comprar la bossa de l’Ets rebaixada! Us anirà molt bé per a les compres que feu a la fira.

llegir més

El Noma pren el primer lloc al Celler de Can Roca

El Noma pren el primer lloc al Celler de Can Roca

28 d'abril 2014

Jordi Roca s’endú el guardó al millor pastisser del món en els guardons que atorga la revista ‘Restaurant’

llegir més

tornar  —  amunt