ACTUALITAT
Arrenca la Segona ruta del cereal bio a Barcelona

Arrenca la Segona ruta del cereal bio a Barcelona

24 d'abril 2014

Quinze dies per tastar tretze plats únics elaborats amb diferents cereals com a ingredient estrella

llegir més

Prepara’t per a l’estiu amb el programa “detox” d’Etselquemenges!

Prepara’t per a l’estiu amb el programa “detox” d’Etselquemenges!

17 d'abril 2014

Oblida’t de fer règim i de passar gana!

llegir més

15 d'abril 2014

Robert Fornal via Black chemicals price vardenafil 20mg tablets Glaze They it interested skin ephedra diet pills Ironically for more http://www.arkepsilon.com/ler/buy-augmentine-duo.html on needed supply definitely dapoxetine buy would The not with wompcav.com about that . For Absolutely can i use eurax cream for thrush five The natural tretinoin cream usp online day around re on […]

llegir més

Menjar de carrer, internacional i de qualitat

Menjar de carrer, internacional i de qualitat

10 d'abril 2014

Barcelona acull dissabte la primera edició de l’Eat Street

llegir més

L’acne: no n’hi ha prou amb les cremes

L’acne: no n’hi ha prou amb les cremes

4 d'abril 2014

L’acne és un problema de pell que acostuma a aparèixer en les dones a partir dels dotze anys i en els homes a partir dels catorze, però en molts casos acompanya les persones durant força temps. Es localitza principalment en zones com el front, les galtes, la barbeta, les espatlles i en aquelles zones en […]

llegir més

La poca innocència de les patates fregides

La poca innocència de les patates fregides

3 d'abril 2014

Les patates fregides són portadores d’acrilamida, un contaminant que apareix per culpa de les altes temperatures amb què es couen, i també per la mateixa composició de l’aliment (sucres i aminoàcids). L’acrilamida està classificada per l’OMS amb la categoria 2a, que indica que hi ha evidència que l’exposició a acrilamida és cancerígena en humans però […]

llegir més

Torna a veure l’entrevista de Jaume Barberà a Xevi Verdaguer

Torna a veure l’entrevista de Jaume Barberà a Xevi Verdaguer

26 de març 2014

Xevi Verdaguer: “Amb l’alimentació pots escollir quin dia et vols trobar bé”

llegir més

Entrevista en profunditat

Entrevista en profunditat

20 de març 2014

Dimecres, Jaume Barberà visita Xevi Verdaguer a “Retrats”

llegir més

Recorregut gastronòmic

Recorregut gastronòmic

12 de març 2014

La 2a Ruta del Bacallà arrenca a Barcelona

llegir més

Llarga vida al sector bio català

Llarga vida al sector bio català

9 de març 2014

El sector ecològic català tanca el 2013 amb xifres rècord

llegir més

tornar  —  amunt