ACTUALITAT
Aquest Nadal, regala salut
5 de desembre 2013

Aquest Nadal, regala salut

Aquestes festes, regala el carnet de soci de l’ETS

Harvard escolta Adrià
5 de desembre 2013

Harvard escolta Adrià

Ferran Adrià: “La base d’una dieta sana és menjar variat”

És la dona més premiada del món per la guia vermella
3 de desembre 2013

És la dona més premiada del món per la guia vermella

Carme Ruscalleda rep la 2a estrella Michelin pel restaurant Sant Pau de Tòquio

Ajuda alimentària
28 de novembre 2013

Ajuda alimentària

El Gran Recapte es proposa recollir 3.000.000 quilos d’aliments solidaris entre divendres i dissabte

Festival Film&Cook Barcelona
21 de novembre 2013

Festival Film&Cook Barcelona

“Rawer”, la història real d’un nen que només menja fruita i verdura crues, arriba a la pantalla

Les noves estrelles
21 de novembre 2013

Les noves estrelles

La Michelín premia dos restaurants catalans que aposten per les verdures i el producte de proximitat

Cap de setmana ecològic
14 de novembre 2013

Cap de setmana ecològic

Soycomocomo es presenta en societat a BioCultura Madrid

L’aparador del món bio
7 de novembre 2013

L’aparador del món bio

Madrid ultima l’edició 2013 de BioCultura

Les tapes, petits menjars creatius, són tendència
4 de novembre 2013

Les tapes, petits menjars creatius, són tendència

Les tapes estan de moda, perquè són menjars molt creatius, de disseny, i perquè diverteixen els paladars amb mil i un sabors. Tenen més punts a favor com ara el preu, i també el fet que moltes es poden menjar amb les mans. Aquest últim punt, segons com sigui l’ocasió i el context, pot convertir-lo en un avantatge excel·lent.

Curs sobre sobirania alimentària
31 d'octubre 2013

Curs sobre sobirania alimentària

“Qui decideix allò que mengem?”, curs d’Esther Vivas a favor de la sobirania alimentària

tornar  —  amunt