ACTUALITAT
Aquest Nadal, regala salut

Aquest Nadal, regala salut

5 de desembre 2013

Aquestes festes, regala el carnet de soci de l’ETS

llegir més

Harvard escolta Adrià

Harvard escolta Adrià

5 de desembre 2013

Ferran Adrià: “La base d’una dieta sana és menjar variat”

llegir més

És la dona més premiada del món per la guia vermella

És la dona més premiada del món per la guia vermella

3 de desembre 2013

Carme Ruscalleda rep la 2a estrella Michelin pel restaurant Sant Pau de Tòquio

llegir més

Ajuda alimentària

Ajuda alimentària

28 de novembre 2013

El Gran Recapte es proposa recollir 3.000.000 quilos d’aliments solidaris entre divendres i dissabte

llegir més

Festival Film&Cook Barcelona

Festival Film&Cook Barcelona

21 de novembre 2013

“Rawer”, la història real d’un nen que només menja fruita i verdura crues, arriba a la pantalla

llegir més

Les noves estrelles

Les noves estrelles

21 de novembre 2013

La Michelín premia dos restaurants catalans que aposten per les verdures i el producte de proximitat

llegir més

Cap de setmana ecològic

Cap de setmana ecològic

14 de novembre 2013

Soycomocomo es presenta en societat a BioCultura Madrid

llegir més

L’aparador del món bio

L’aparador del món bio

7 de novembre 2013

Madrid ultima l’edició 2013 de BioCultura

llegir més

Les tapes, petits menjars creatius, són tendència

Les tapes, petits menjars creatius, són tendència

4 de novembre 2013

Les tapes estan de moda, perquè són menjars molt creatius, de disseny, i perquè diverteixen els paladars amb mil i un sabors. Tenen més punts a favor com ara el preu, i també el fet que moltes es poden menjar amb les mans. Aquest últim punt, segons com sigui l’ocasió i el context, pot convertir-lo en un avantatge excel·lent.

llegir més

Curs sobre sobirania alimentària

Curs sobre sobirania alimentària

31 d'octubre 2013

“Qui decideix allò que mengem?”, curs d’Esther Vivas a favor de la sobirania alimentària

llegir més

tornar  —  amunt