Batut de soja i avellana caramel·litzada

Begudes, Postres, esmorzars i berenars  |  Bernard Benbassat

Beguda molt refrescant i sana per passar millor la calor. Tingueu present, però, que tot i que aquest batut es pot prendre fred, abans cal bullir tota la barreja i la llet de soja perquè sigui ben digerible.

  • Racions:
    2 litres
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    45 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

  • 100 g de concentrat d’atzavara
  • 250 g d’avellanes torrades, sense la pell
  • 1,5 l de llet de soja
  • 400 g de nata de soja

Dieta

  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
Bernard Benbassat

Bernard Benbassat
Xef especialitzat en macrobiòtica

bernardbenbassat.com
 

Batut de soja i avellana caramel·litzada

Begudes, Postres, esmorzars i berenars  |  Bernard Benbassat

  • Racions:
    2 litres
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    45 minuts

Beguda molt refrescant i sana per passar millor la calor. Tingueu present, però, que tot i que aquest batut es pot prendre fred, abans cal bullir tota la barreja i la llet de soja perquè sigui ben digerible.


Ingredients

  • 100 g de concentrat d'atzavara
  • 250 g d'avellanes torrades, sense la pell
  • 1,5 l de llet de soja
  • 400 g de nata de soja

Elaboració

  1. Bulliu el concentrat d'atzavara fins que comenci a caramel·litzar.
  2. Afegiu-hi les avellanes i remeneu fins que el conjunt es torni fosc i continuï caramel·litzant-se.
  3. Afegiu-hi una goma Silpat. Refredeu.
  4. Agrupeu amb el litre i mig de llet de soja i la nata i tritureu fins que quedi una massa molt fina. Si ho preferiu, ho podeu passar pel colador xinès.
  5. Serviu calent o fred.

Bernard Benbassat
Xef especialitzat en macrobiòtica

http://www.bernardbenbassat.com

Elaboració

  1. Bulliu el concentrat d’atzavara fins que comenci a caramel·litzar.
  2. Afegiu-hi les avellanes i remeneu fins que el conjunt es torni fosc i continuï caramel·litzant-se.
  3. Afegiu-hi una goma Silpat. Refredeu.
  4. Agrupeu amb el litre i mig de llet de soja i la nata i tritureu fins que quedi una massa molt fina. Si ho preferiu, ho podeu passar pel colador xinès.
  5. Serviu calent o fred.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat