Arròs integral amb verdures i tofu fumat

Plat principal  |  Restaurant Lasal del Varador

No us deixeu perdre aquesta deliciosa recepta de paella vegetariana del Restaurant Lasal del Varador que va exhaurir existències al Festival Cómo Como de Mataró del 2016.  

  • Racions:
    10
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1h 30 minuts

Ingredients

Per a l’arròs:

  • 1 kg d’arròs integral
  • 400 g de tofu fumat
  • Verdures de temporada

Per a la marca de verdures:

  • 320 g de tomàquet natural triturat
  • 500 g de ceba seca
  • 1 pebrot vermell
  • 1 pebrot verd
  • oli d’oliva
  • julivert

Per a la marca de nyores:

  • 250 g de nyores
  • 120 g d’all

Per al brou:

  • ceba seca
  • fonoll
  • col verda
  • api
  • porro
  • pastanaga
  • aigua
  • sal

Dieta

  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
Restaurant Lasal del Varador

Restaurant Lasal del Varador

 

Arròs integral amb verdures i tofu fumat

Plat principal  |  Restaurant Lasal del Varador

  • Racions:
    10
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1h 30 minuts

No us deixeu perdre aquesta deliciosa recepta de paella vegetariana del Restaurant Lasal del Varador que va exhaurir existències al Festival Cómo Como de Mataró del 2016.  


Ingredients

Per a l'arròs:

  • 1 kg d'arròs integral
  • 400 g de tofu fumat
  • Verdures de temporada

Per a la marca de verdures:

  • 320 g de tomàquet natural triturat
  • 500 g de ceba seca
  • 1 pebrot vermell
  • 1 pebrot verd
  • oli d'oliva
  • julivert

Per a la marca de nyores:

  • 250 g de nyores
  • 120 g d'all

Per al brou:

  • ceba seca
  • fonoll
  • col verda
  • api
  • porro
  • pastanaga
  • aigua
  • sal

Elaboració

Per el brou:

  1. Talleu les verdures a daus i sofregiu amb un raig d'oli; cobriu les verdures amb aigua, afegiu-hi sal, tapeu i porteu a punt d'ebullició, destapeu, abaixeu el foc i deixeu 30 minuts al foc.
  2. Un cop hagin passat els 30 minuts, deixeu reposar 15 minuts i coleu. Reserveu.

Preparació de la marca de nyores:

  1. Amb la Thermomix a 37 ºC, poseu els ingredients durant 20 minuts; passat aquest temps, tritureu i reserveu.

Preparació de la marca de verdures:

  1. Sofregiu la ceba fins que tingui un color daurat; afegiu-hi el tomàquet triturat, el julivert i deixeu-ho coure durant 20 minuts.
  2. Retireu del foc, afegiu-hi el pebrot verd i vermell prèviament tallats a daus i tritureu tots els ingredients.
  3. Reserveu.

Preparació de l'arròs:

  1. Talleu les verdures a daus petits.
  2. Ruixeu el fons de la paella amb oli d'oliva, sofregiu el tofu i les verdures amb la marca de nyores i la marca de verdures ja fetes, durant 10 minuts aproximadament. Afegiu-hi l'arròs.
  3. Afegiu-hi el brou de verdures, rectifiqueu de sal i pebre i deixeu-ho al foc durant 20 minuts.

Restaurant Lasal del Varador

Elaboració

Per el brou:

  1. Talleu les verdures a daus i sofregiu amb un raig d’oli; cobriu les verdures amb aigua, afegiu-hi sal, tapeu i porteu a punt d’ebullició, destapeu, abaixeu el foc i deixeu 30 minuts al foc.
  2. Un cop hagin passat els 30 minuts, deixeu reposar 15 minuts i coleu. Reserveu.

Preparació de la marca de nyores:

  1. Amb la Thermomix a 37 ºC, poseu els ingredients durant 20 minuts; passat aquest temps, tritureu i reserveu.

Preparació de la marca de verdures:

  1. Sofregiu la ceba fins que tingui un color daurat; afegiu-hi el tomàquet triturat, el julivert i deixeu-ho coure durant 20 minuts.
  2. Retireu del foc, afegiu-hi el pebrot verd i vermell prèviament tallats a daus i tritureu tots els ingredients.
  3. Reserveu.

Preparació de l’arròs:

  1. Talleu les verdures a daus petits.
  2. Ruixeu el fons de la paella amb oli d’oliva, sofregiu el tofu i les verdures amb la marca de nyores i la marca de verdures ja fetes, durant 10 minuts aproximadament. Afegiu-hi l’arròs.
  3. Afegiu-hi el brou de verdures, rectifiqueu de sal i pebre i deixeu-ho al foc durant 20 minuts.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat